Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

DAIHATSU KAI ME ΑΤΟΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ

H AGRIPAN SA τώρα προσφέρει στους υποψήφιους πελάτες της τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα μοντέλα Daihatsu Terios, Daihatsu Sirion 1.3, Daihatsu Charade 1.3 , Daihatsu Cuore 1.0  και με ΑΤΟΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔOTΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

Εναλλακτικά μπορούν να επιλέξουν χρηματοδοτικό πρόγραμμα  με πολύ χαμηλό επιδοτούμενο επιτόκιο μόλις 3,5% ή αν προτιμήσουν εξόφληση τοις μετρητοίς κερδίζουν πρόσθετη έκπτωση από 500€ - 1200€ ανάλογα με το μοντέλο!!!

Αναλυτικά όσοι αποκτήσουν ένα DAIHATSU από 1η Οκτωβρίου κερδίζουν πολύ περισσότερα και μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα:

  1. Μεγάλο όφελος από μειώσεις τιμών  + άτοκος διακανονισμός + μικρές δόσεις
  2. Μεγάλο όφελος από μειώσεις τιμών  + χαμηλό επιδοτούμενο επιτόκιο + μικρές δόσεις
Γ.  Μεγάλο όφελος από μειώσεις τιμών + πρόσθετη έκπτωση

Τα πιο πάνω οφέλη ισχύουν για ορισμένα μοντέλα , σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και για ταξινομήσεις  έως το τέλος Δεκεμβρίου,2011.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Νέο Πρόγραμμα Προνομίων από την Porsche

Με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προς τους πελάτες της, το Business Unit Porsche της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. ανακοινώνει, για πρώτη φορά, ένα Νέο Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Προνομίων, σχεδιασμένο να καλύψει όχι μόνο τις υπάρχουσες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες των οχημάτων Porsche.

Σήμερα κυκλοφορούν περισσότερα από τα 2/3 όλων των αυτοκινήτων Porsche που κατασκευάστηκαν ποτέ, γεγονός που αποδεικνύει πως το brand name της Porsche είναι ταυτόσημο όχι μόνο των ξεχωριστών επιδόσεων και της μοναδικής οδηγικής εμπειρίας αλλά και της μεγάλης διάρκειας ζωής του αυτοκινήτου.

Έτσι, για πρώτη φορά, το Business Unit Porsche της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. δημιούργησε ένα Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Προνομίων, που προσφέρει τη μέγιστη δυνατή συντήρηση των οχημάτων Porsche, πάντα με την υπογραφή της ποιότητας και αξιοπιστίας της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 10 Οκτωβρίου 2011 έως τις 27 Οκτωβρίου 2011 στα Porsche Centers Μεταμόρφωσης, Γλυφάδας & Θεσσαλονίκης, οι κάτοχοι Porsche θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τα οχήματά τους σε δωρεάν έλεγχο 33 σημείων, αλλά και να αποκτήσουν δωρεάν την κάρτα του Νέου Προγράμματος Προνομίων, απολαμβάνοντας έτσι ειδικά προνόμια και προσφορές.

Το Νέο Πρόγραμμα Προνομίων περιλαμβάνει:

-          Για οχήματα κάτω των 5 ετών = έκπτωση 5% στην εργασία και 10% στα ανταλλακτικά
-          Για οχήματα από 5 έως 10 ετών = έκπτωση 10% στην εργασία και 15% στα ανταλλακτικά
-          Για οχήματα από 10 ετών και άνω = έκπτωση 15% στην εργασία και 15% στα ανταλλακτικά

Επιπλέον, θα παρέχεται δωρεάν για ένα χρόνο η Οδική Βοήθεια Porsche Assistance, που προσφέρει δυνατότητα μετακίνησης και ασφάλειας, σε όλη την Ευρώπη, 365 ημέρες το χρόνο και 24 ώρες την ημέρα.

Ο κος Φώτης Δημητριάδης, Διευθυντής After Sales, δήλωσε σχετικά: «Στην Porsche επιδιώκουμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξατομικευμένες συμβουλές, ώστε να εντοπίσουμε τη λύση που είναι κατάλληλη για κάθε ένα αυτοκίνητο ξεχωριστά. Να ενημερώσουμε για την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, να εξηγήσουμε με σαφήνεια τις εργασίες που θα πραγματοποιήσουμε, αλλά και να διαθέσουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να εξετάσουμε μαζί με τους πελάτες μας το αυτοκίνητό τους. Για εμάς αποτελεί δέσμευση να διαφυλάξουμε την αρτιότητα των αυτοκινήτων Porsche, ώστε οι πελάτες μας να τα απολαμβάνουν κάθε μέρα, όπως την πρώτη μέρα».

Με το Νέο Πρόγραμμα Προνομίων, η Porsche προσκαλεί τους πελάτες της να «παραδώσουν» τα οχήματά τους σε αυτούς που τα ξέρουν καλύτερα!

Διαγωνισμός Honda “Drιve Green” στο facebook

H Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε. Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη πραγματοποιεί ένα διαγωνισμό μέσα από το facebook με τίτλο “Drive Green” .

Οι φίλοι της Honda μέσα από τη σελίδα της εταιρείας www.facebook.com/honda.greece προσκαλώντας όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους τους μετατρέπουν τη «μουντή και γκρίζα» εικόνα της πόλης που ζουν σε μία πιο πράσινη και φιλική.

 Με αυτό τον τρόπο συμμετέχουν στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει  η Honda τα τελευταία χρόνια για την εξεύρεση λύσεων που συμβάλλουν σε  ένα καθαρότερο πλανήτη, με την ανάπτυξη τεχνολογιών για μειωμένες εκπομπές ρύπων (πχ. Βενζινό/ηλεκτρικό υβριδικό σύστημα κινητήρα όπως είναι το Jazz Hybrid, Insight, CRZ, Civic Hybrid, μοντέλα εφοδιασμένα με κυψέλες υδρογόνου -FCX, καθαρούς πετρελαιοκινητήρες κ.ά).

Οι συμμετέχοντας στο διαγωνισμό “Drive Green” ανάλογα με τον αριθμό των φίλων που θα προσκαλέσουν συμμετέχουν ταυτόχρονα και σε κλήρωση με δώρα: 1 mountain bike Honda με την υπογραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή ποδηλασίας Eddy Merckx, 2 χρονογράφους Honda και 20 memory sticks 2 GB Honda

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες μειωμένες τιμές για το Honda Jazz Hybrid

H Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε. Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα και μέλος οτυ Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στην προσπάθεια της να κάνει την υβριδική τεχνολογία ακόμη πιο προσιτή προσφέρει το Jazz Hybrid σε νέεες μειωμένες Αυτή η ενέργεια έχει ως αποτέλεσμα ένα συνολικό όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή που φτάνει μέχρι και €1,120.

Πιο αναλυτικά οι τιμές του Jazz Hybrid διαμορφώνονται:

Έκδοση                                Νέα λιανική τιμή      Τιμή με έκτπτωση
1.3 lt Comfort             €17,400                      €16,900
1.3 lt. Elegance                     €18,400                      €17,900
1.3 lt. Exclusive                      €19,000                      €18,500

Το Honda Jazz Hybrid επιβεβαιώνει τη συνεχή δέσμευση της Honda στην τεχνολογία των υβριδικών, βενζινο/ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Η νέα έκδοση σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένα παράλληλο υβριδικό όχημα διατίθεται σε πελάτες της κατηγορίας B. Το σημαντικό είναι ότι το Jazz Hybrid δεν χάνει τίποτα από την πρακτικότητα του συμβατικού μοντέλου, ενώ χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του συστήματος ΙΜΑ της Honda διατηρεί τα πολύ ευέλικτα καθίσματα  Magic Seats”.

Το υβριδικό σύστημα IMA είναι κοινό με των Insight και CR-Z hybrid αντιπροσωπεύοντας μία αποδεδειγμένα αξιόπιστη  τεχνολογία. Μέσα από σχεδόν δύο δεκαετίες εξέλιξης και 10 χρόνια πωλήσεων, το σύστημα IMA έχει αποδειχτεί ευέλικτο και αξιόπιστο ενώ πάνω από μισό εκατομμύριο οχήματα που κυκλοφορούν έχουν το προνόμιο των χαμηλών εκπομπών ρύπων και της οικονομίας καυσίμου.

Το νέο μοντέλο είναι εφοδιασμένο με το ίδιο σύστημα κίνησης με το
Insight, χρησιμοποιώντας τον ίδιο κινητήρα 1.3 i-VTEC και ηλεκτροκινητήρα όπως το αποκλειστικό, υβριδικό ‘ξαδερφάκι’ του. Το σύστημα συνδυάζεται με ένα κιβώτιο CVT στο Jazz και με εκπομπές CO2 μόλις 104 g/km παράγει το λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα από οποιοδήποτε αυτόματο κατηγορίας Β. Η κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 4,5 l/100km στο μικτό κύκλο. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι η επιστροφή του κιβωτίου CVT στη σειρά Jazz σε μία εξελιγμένη μορφή μεταβλητής μετάδοσης, για πρώτη φορά στην Ευρώπη








Εξοπλισμός

Comfort: Αερόσακοι οδηγού/συνοδηγού /πλευρικοί & τύπου κουρτίνας , Vehicle Stability Control,Magic seats
Αυτόματος κλιματισμός,Τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση
Hill Start Assist,CD / mp3

elegance: ( επιπλεον εξοπλισμοσ) Υποβραχιόνιο οδηγού, Προβολείς ομίχλης, Ηλεκτρικά ανακλινόμενοι καθρέπτες με φλας, Αισθητήρες βροχής, Αισθητήρες φωτός, Cruise Control, Δερμάτινο τιμόνι,Κλιματιζόμενο ντουλαπάκι,Χειριστήρια audio στο τιμόνι / USB

exclusive: (επιπλεον εξοπλισμος) Πανοραμική οροφή


 

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Δελεαστικό πρόγραμμα service Mitsubishi Colt

Η Ιάσων Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Εισαγωγέας Διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, προσφέρει σε όλους τους πελάτες Mitsubishi Colt ένα δελεαστικό πρόγραμμα σέρβις.

Συγκεκριμένα, οι πελάτες Colt έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το ετήσιο σέρβις του αυτοκινήτου τους με γνήσια ανταλλακτικά μέσα από το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων Mitsubishi  στην προτεινόμενη μέγιστη λιανική τιμή των €1301.

Το service περιλαμβάνει:

** Ετήσιες εργασίες συντήρησης
** Αλλαγή λαδιών με γνήσια λιπαντικά Mitsubishi
** Αλλαγή φίλτρου λαδιού
** Αλλαγή φίλτρου καμπίνας
**Αλλαγή φίλτρου αέρα

Επίσης, κάθε πελάτης που θα κάνει χρήση του συγκεκριμένου πακέτου θα παίρνει δώρο ένα  πρακτικό σακίδιο Mitsubishi.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα βελτιστοποίησης των υπηρεσιών στον τομέα του after-sales που πραγματοποιεί η Mitsubishi Motors για τους πελάτες των αυτοκινήτων της.

Μία εγγυημένη και οικονομική επιλογή για να φροντίσετε με το καλύτερο τρόπο το αγαπημένο σας Mitsubishi Colt.

* H συγκεκριμένη ενέργεια δεν αφορά την έκδοση Clear Tec.

Σημείωση:1 Η τελική τιμή ορίζεται από τα μέλη του Επισήμου Δικτύου και περιλαμβάνει ΦΠΑ. Η ενέργεια αυτή υποστηρίζεται από όλα/μερικά μέλη του Επισήμου Δικτύου.

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ελκυστικές προσφορές Renault

Οι προσφορές του φθινοπώρου είναι πιο ελκυστικές από ποτέ! Αποκτήστε τα με όφελος Renault επιπλέον του οφέλους απόσυρσης. Δείτε τα:


- Twingo DYNAMIC 1.2 16V 76hp μόνο με €9.494
- Clio 3θυρο 1.2 16V ENERGY μόνο με €10.398
- Clio 5θυρο 1,2 Turbo 100 TCE ENERGY μόνο με €11.717
- Megane 5θυρο ENERGY 1.4 130hp μόνο με €15.730
- Megane Coupe ENERGY 1.4 130hp μόνο με €16.130
- Megane Estate EXPRESSION 1.4 130hp μόνο με €17.140
- Scenic 5θέσιο 1.4 TCE 16V EXPRESSION μόνο με €17.490
- Grand Scenic 7θέσιο 1.4 TCE 16V EXPRESSION μόνο με €19.090
- Fluence EXPRESSION 1.6 16V 110hp μόνο με €14.383
- Kangoo επιβατικό EXPRESSION 1.6 16V μόνο με €14.967

Η Renault φρόντισε για ακόμη πιο προσιτές τιμές σε πολλά μοντέλα! Πηγαίνετε σήμερα κιόλας στην πλησιέστερη έκθεση Renault και σας περιμένει επιπλέον τιμή έκπληξη* για το μοντέλο της επιλογής σας!
*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα.

Το νέο Peugeot 308 διατίθεται στην ελληνική αγορά

Ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς, το Peugeot 308, ανανεώθηκε και διατίθεται στην ελληνική αγορά. Από 16.390 ευρώ. Με μια νέα, ακόμη πιο ελκυστική εμφάνιση, το νέο Peugeot 308 διατίθεται σε 5θυρο αμάξωμα, με κινητήρες βενζίνης (1,4 και 1,6 lt) και diesel (1,6 lt), σε τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού (Access, Active, Allure, GTi).
Η πλήρης γκάμα σύγχρονων κινητήρων βενζίνης (98hp, 122hp, 156hp, 200hp) και diesel (92hp και 112hp), συμπληρώνεται από τον πλούσιο εξοπλισμό ακόμη και στη βασική έκδοση, που περιλαμβάνει : ABS, ESP, αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, εμπρός πλευρικούς αερόσακους και αερόσακους τύπου κουρτίνας, κεντρικό κλείδωμα, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικούς εξωτερικούς καθρέφτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, υπολογιστή ταξιδιού, κλιματισμό, διαιρούμενο πίσω κάθισμα 60/40 και ράδιο-CD + MP3.
Πρέπει να σημειωθεί ότι οι κινητήρες diesel είναι ιδιαίτερα φιλικοί προς το
περιβάλλον, καθώς όλοι έχουν εκπομπές CO2 έως 110g/km, ενώ η έκδοση e-HDi Active 1,6 Stop&Start έχει εκπομπές CO2 μόλις 98 g/km!
Για όσους επιθυμούν να κάνουν χρήση της απόσυρσης, το ενδεικτικό όφελος
κυμαίνεται από 930€ έως 1.430€, ενώ παρέχεται σε όλους επιπλέον έκπτωση. Επιπλέον, με τα 5 χρόνια εγγύησης, η αγορά του νέου Peugeot 308 γίνεται πιο συμφέρουσα από ποτέ.

Επετειακή έκδοση Skoda Fabia Monte Carlo 1.2TSi 105hp

Τιμώντας την 100-χρονη ιστορία του ράλι Μόντε Κάρλο, η SkodaAuto δημιούργησε την επετειακή έκδοση Fabia Monte Carlo.

Είναι γνωστή η μακρόχρονη εμπλοκή της Skoda Fabia στους αγώνες του WRC και IRC καθώς και η αφοσίωση της σε αυτούς. Με βάση αυτή την τεχνογνωσία, η νέα Fabia Monte Carlo συνδυάζει με αυτοπεποίθηση τις σπορ καταβολές της και την αγάπη της για τους αγώνες ταχύτητας σε ένα όχημα καθημερινής χρήσης. Ο δυναμικός σχεδιασμός της συμπληρώνεται από κορυφαία χαρακτηριστικά οδήγησης. Το σπορ πλαίσιο σε συνδυασμό με τους υψηλής απόδοσης κινητήρες TSI σας προσφέρουν απεριόριστη οδηγική απόλαυση και κορυφαίες επιδόσεις.
Η πρωτοποριακή μαύρη σχεδίαση της μπροστινής μάσκας με κατακόρυφα νεύρα, συμπεριλαμβανομένου του πλαισίου, των κυρίως φωτιστικών σωμάτων με φιμέ κρύσταλλα, καθώς και των μπροστινών προβολέων ομίχλης που είναι εφοδιασμένα με φώτα ημέρας (day lights), προσδίδουν στη νέα Fabia Monte Carlo επιθετική και δυναμική όψη.
 Οι μαύροι εξωτερικοί καθρέφτες, η μαύρη οροφή με αεροδυναμικό σπόιλερ, τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά με γυαλιστερό φινίρισμα που περιβάλλουν το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, τα φιμέ κρύσταλλα, οι ζάντες αλουμινίου σε μαύρο σχέδιο... Όλα αυτά τα σχεδιαστικά στοιχεία συνθέτουν ένα πραγματικά μοναδικό αυτοκίνητο.
Το σπορ εσωτερικό ενσωματώνει ελκυστικές λεπτομέρειες. Το τριάκτινο τιμόνι από μαύρο διάτρητο δέρμα είναι διακοσμημένο με κόκκινες ραφές. Η λαβή και η εξωτερική επένδυση του μοχλού αλλαγής ταχυτήτων και η λαβή του χειρόφρενου διατίθενται επίσης σε μαύρο δέρμα με κόκκινες ραφές. Τα καλύμματα των πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι συμπληρώνουν την εικόνα ενός πραγματικά  σπορ αυτοκινήτου.
 Τα σπορ μπάκετ καθίσματα είναι διαθέσιμα σε  γκρι ή κόκκινο χρωματισμό και προσφέρουν ιδανική πλευρική στήριξη . Οι επενδύσεις της οροφής, των κολόνων, του δαπέδου και τα πλαίσια των θυρών προσφέρονται αποκλειστικά σε μαύρο onyx χρώμα. 
Η νέα Fabia Monte Carlo θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με τον turbo κινητήρα 1.2TSi 105hp και η τιμή της ανέρχεται στα 13.460€ (τιμή απόσυρσης).

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Extra έκπτωση για το Nissan Pixo για λίγες ημέρες

Η Nissan, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, έρχεται ακόμα πιο κοντά στους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου με μια άκρως δελεαστική και συμφέρουσα πρόταση αγοράς. Συγκεκριμένα, η Nissan παρέχει μια επιπλέον έκπτωση 500 € για το Pixo -  ένα μοντέλο πόλης με ιδιαίτερα χαμηλές εκπομπές ρύπων και εξαιρετική οικονομία καυσίμου – με ισχύ μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.
Με βάση τα παραπάνω η τελική τιμή για το δημοφιλές μικρό μοντέλο της Nissan, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ξεκινά από 7.980 €.
Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για τα μοντέλα της  Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό  προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στη Volvo Car Hellas

Η Volvo Car Hellas ανακοινώνει ότι ο κ. Ανδρέας Χαλμπές ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας. Ο κ. Χαλμπές διαθέτει μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, έχοντας την τελευταία δεκαετία διατελέσει στέλεχος σε διάφορες θέσεις του τομέα πωλήσεων, σε premium μάρκες του κλάδου.

Ο κ. Γιάννης Πετούλης, Διευθ. Σύμβουλος της Volvo Car Hellas, με την ευκαιρία δήλωσε σχετικά: "Η εμπειρία και οι γνώσεις που φέρνει στη Volvo ο κ. Χαλμπές θα αποδειχθούν ιδιαίτερα πολύτιμες στην προσπάθεια της Volvo Car Hellas, για την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας στην Ελλάδα. Η Volvo διεθνώς βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας της και όλοι εμείς στη Volvo Car Hellas είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον της μάρκας στην Ελλάδα και έχουμε θέσει ιδιαίτερα φιλόδοξους στόχους. Η προσθήκη του Ανδρέα στη Volvo Car Hellas γίνεται την πλέον κατάλληλη στιγμή και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας με έκδηλη χαρά!"
 Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές έχει σπουδάσει Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο στο Scientific Management από το University of Leicester (Μ. Βρετανία).