Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Nissan JUKE: Από 14.190 € με απόσυρση και με μια διαφήμιση που συναρπάζει!


Επιστρατεύοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Nissan δημιούργησε μια τηλεοπτική διαφήμιση για το JUKE, η οποία συνάδει με τον επαναστατικό χαρακτήρα του μοντέλου. Η διαφήμιση αυτή, συναρπάζει τον τηλεθεατή με την πλοκή και τα οπτικά εφέ που διαθέτει, ενώ τον προϊδεάζει για τον καινοτόμο χαρακτήρα, την τεχνολογία και την απόλαυση που προσφέρει το JUKE κατά την οδήγηση.

Παρακολουθείστε το τηλεοπτικό σποτ του JUKE στη σελίδα της Nissan στο Facebook, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο.


Παράλληλα, η Nissan ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, έρχεται ακόμα πιο κοντά στους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου με τιμές και οφέλη που συναρπάζουν. Συγκεκριμένα, η τελική τιμή του JUKE, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ξεκινά από τις 14.190 €. Παράλληλα, η τελική τιμή (με το όφελος της απόσυρσης) για την πετρελαιοκίνητη έκδοση με  κιβώτιο 6 ταχυτήτων, είναι άκρως δελεαστική, καθώς τώρα ξεκινά από τις 16.680 €.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για το Nissan JUKE, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

NISSAN: Τώρα το MICRA από 8.930 ευρώ

Η Nissan, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, έρχεται ακόμα πιο κοντά στους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου με μια άκρως δελεαστική και συμφέρουσα εμπορική πολιτική. Συγκεκριμένα, η Nissan προσφέρει το MICRA, ένα μοντέλο - θρύλο στους δρόμους της πόλης, με την εκπληκτική έκπτωση των 1.200 €, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο εξαιρετικά συμφέρουσα την αγορά του σήμερα, περισσότερο από ποτέ !

Χαρακτηριστικά, για την αρχική έκδοση Motiva, η τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ανέρχεται στις 8.930 €, όπου περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό του 6 αερόσακοι και ESP. Στην περίπτωση του «εμπλουτισμένου» πακέτου της συγκεκριμένης έκδοσης, όπου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων A/C & R/CD,η τελική τιμή (με το όφελος της απόσυρσης) ανέρχεται στις 9.700 €.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για τα μοντέλα της Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα, καθώς και στο www.nissan.gr

Το νέο VW Passat CC από 28.500 ευρώ

Η Kosmocar – Volkswagen ανακοινώνει την έλευση του νέου Volkswagen CC στην ελληνική αγορά.

Το CC αποτέλεσε το πρώτο 4θυρο, 4θέσιο Coupe αυτοκίνητο στην κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων συνδυάζοντας το μοναδικό στυλ, τις επιδόσεις και την οδηγική ευχαρίστηση ενός Coupe, με την κορυφαία άνεση και πρακτικότητα μιας κλασικής λιμουζίνας. Ο συνδυασμός αυτός, πριν από τέσσερα χρόνια δημιούργησε μία ξεχωριστή υποκατηγορία, αυτή των «4θυρων Coupe» η οποία έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο πέρασμα του χρόνου.

Με ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω μέρος, ακολουθώντας το σύγχρονο σχεδιαστικό «DNA» της Volkswagen, κορυφαία υλικά στο εσωτερικό και πολλές τεχνολογικές καινοτομίες, το νέο CC προσεγγίζει ακόμα περισσότερο τα αυτοκίνητα της πολυτελούς κατηγορίας.

Αξιοσημείωτη είναι η πρόοδος στη μείωση του θορύβου σε σύγκριση με την πρώτη σειρά CC και τον ανταγωνισμό. Επετεύχθη σημαντική μείωση, με την προσθήκη υλικών απορρόφησης του ήχου στο εμπρός, πλαϊνό και πίσω τμήμα του αμαξώματος, κάτω από το αμάξωμα και στους θόλους των τροχών, ενώ οι βάσεις στήριξης του κιβωτίου ταχυτήτων είναι κατασκευασμένες από ένα νέο υλικό για τέλεια απόσβεση του θορύβου. Πρόσθετα μονωτικά υλικά χρησιμοποιούνται επίσης στο ταμπλό και το παρμπρίζ. Το τελευταίο είναι εξοπλισμένο με ένα επιπλέον στρώμα ηχομονωτικού φιλμ.

Σημαντικά αναβαθμισμένος είναι και ο στάνταρ εξοπλισμός, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού, προβολείς Bi-xenon, πίσω φώτα LED, καθώς και νέο σύστημα αυτόματου διζωνικού κλιματισμού.

Το νέο Volkswagen CC διατίθεται σε ένα επίπεδο εξοπλισμού, ιδιαίτερα πλούσιο.

Ενδεικτική Λιανική Τιμή
1.8lt TSI 160PS
€ 28.500
1.8lt TSI 160PS DSG7
€ 31.100
2.0lt TSI 210PS
€ 37.700
2.0lt TSI 210PS DSG6
€ 43.000
2.0lt TDI BMT 140PS
€ 37.340
2.0lt TDI BMT 140PS DSG6
€ 42.660

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Προωθητικές ενέργειες HONDA

Ιδού οι προωθητικές ενέργειες που ισχύουν για τα μοντέλα Honda το και τον Απρίλιο 2012.
Πιο αναλυτικά οι ενέργειες που ισχύουν είναι:
Honda Jazz:
Ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο αναθεωρημένο όφελος των €1,200 ή στο πακέτο Complete Plus, που περιλαμβάνει το πρόγραμμα Complete και όφελος €700

Το πρόγραμμα Complete περιλαμβάνει:

· 5 χρόνια εγγύηση: 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση & 2 επιπλέον χρόνια δωρεάν επέκταση εγγύησης για μηχανικές, ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές βλάβες (πρόγραμμα bumper to bumper)

· 5 χρόνια οδική βοήθεια και

· 1o service δωρεάν

Honda Jazz Hybrid

· O πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε:

· Όφελος €1000 συμπ. ΦΠΑ ή

· Πακέτο Complete Plus που περιλαμβάνει το πρόγραμμα Complete και όφελος €500 με ΦΠΑ.
Το πρόγραμμα Complete περιλαμβάνει:

· 5 χρόνια εγγύηση: 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση & 2 επιπλέον χρόνια δωρεάν επέκταση εγγύησης για μηχανικές, ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές βλάβες (πρόγραμμα bumper to bumper)

· 5 χρόνια οδική βοήθεια και

· 1o service δωρεάν

Honda Civic 5d
Παράλληλα ισχύει και το νέο προωθητικό πρόγραμμα για τις εκδόσεις του Civic 5d έως και ΜΥ11.
Οι τιμές αρχίζουν από τα 13.440 ευρώ και το όφελος αγγίζει τα 6.000 ευρώ!

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

NISSAN: Σημαντική αύξηση των εκπτώσεων

Η Nissan, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, έρχεται ακόμα πιο κοντά στους υποψήφιους αγοραστές αυτοκινήτου με μια άκρως δελεαστική και συμφέρουσα εμπορική πολιτική. Συγκεκριμένα, η Nissan προσφέρει σημαντικά αυξημένες εκπτώσεις για τα δημοφιλέστερα μοντέλα της, καθιστώντας με αυτό τον τρόπο εξαιρετικά συμφέρουσα την αγορά ενός νέου Nissan σήμερα.

Χαρακτηριστικά, για το MICRA, το μοντέλο - θρύλο στους δρόμους της πόλης, η έκπτωση είναι 1.200 €, ενώ η τελική τιμή, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους της κρατικής απόσυρσης, ξεκινά από τις 8.930 €. Παράλληλα, οι τελικές τιμές (με το όφελος της απόσυρσης) για μοντέλα όπως τα JUKE και QASHQAI, βρίσκονται σε ακόμα πιο ελκυστικά επίπεδα, καθώς ξεκινούν από τις 14.190 € και 16.490 € αντίστοιχα.

Την παραπάνω άκρως δελεαστική προσφορά για τα μοντέλα της Nissan, συμπληρώνει το επαναστατικό προαιρετικό πρόγραμμα επέκτασης της πλήρους εργοστασιακής εγγύησης στα 6 έτη, γεγονός που προσδίδει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα σε εκείνους που θα αποφασίσουν να αγοράσουν σήμερα ένα νέο αυτοκίνητο. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται σε όλες τις εκθέσεις της Nissan ανά την Ελλάδα.

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Volvo XC60 με κινητήρες diesel: η "ευφυής δύναμη" από 35.900 €. Όφελος απόσυρσης και για τις 2.4D εκδόσεις!


Η άρση της απαγόρευσης της πετρελαιοκίνησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διαφοροποίησε τη "λίστα επιλογών" των υποψήφιων πελατών της Volvo. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι πλέον οι diesel εκδόσεις για όλα τα μοντέλα. Αίφνης, στην SUV κατηγορία ιδιαίτερα δημοφιλείς αναδεικνύονται οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του Volvo XC60, εφοδιασμένες με turbo-diesel κινητήρες. Η Volvo Car Hellas, αντιλαμβανόμενη το αυξημένο καταναλωτικό ενδιαφέρον προσφέρει το όφελος απόσυρσης των 2.800 € σε όλους όσους αγοράσουν ένα XC60, ανεξάρτητα αν διαθέτουν αυτοκίνητο προς απόσυρση. Και το σημαντικότερο, το όφελος απόσυρσης προσφέρεται όχι μόνο για τις δίλιτρες αλλά και για τις εκδόσεις των 2.400 κ.εκ., που δεν ευνοούνται από τις διατάξεις της πολιτείας περί απόσυρσης παλαιού αυτοκινήτου!

Ανάμεσα στις diesel εκδόσεις του XC60, ξεχωρίζει με τις γενικότερες επιδόσεις του και τα ιδανικά για την εποχή χαρακτηριστικά, το XC60 2.0D DRIVe. Το αυτοκίνητο προσφέρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε μία πραγματικά προνομιακή τιμή, από 35.900 € στην έκδοση Kinetic!

Το XC60 2.0D DRIVe τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά δεν διαφέρει από τις βενζινοκίνητες εκδόσεις. Χαρακτηρίζεται από το ίδιο δυναμικό Σκανδιναβικό design, τη διακριτική πολυτέλεια, τους άπλετους χώρους, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την πληθώρα συστημάτων ασφάλειας. Ενδεικτικά, διαθέτει το μοναδικό σύστημα City Safety, που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό όλων των XC60. Το σύστημα αποδεικνύεται σωτήριο στην κίνηση της πόλης, αποτρέποντας συγκρούσεις με προπορευόμενο όχημα για ταχύτητες έως 35 χλμ/ώρα.

Κινητήρια δύναμη του XC60 2.0D DRIVe είναι ο πεντακύλινδρος δίλιτρος turbo-diesel κινητήρας των 163 ίππων που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων. Διαθέτει τεράστια αποθέματα ροπής (400 Nm) που αποδίδεται σε ευρύ φάσμα στροφών (1.500-2.750 rpm). Στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνεται σύστημα Start/Stop και εντυπωσιάζει με την πολύ χαμηλή κατανάλωσή του, με μόλις 5,7 λίτρα/100 χλμ. για το μικτό κύκλο (6,9 και 4,9 λίτρα/100 χλμ. για κίνηση εντός και εκτός πόλης αντίστοιχα).

Με εκπομπές ρύπων CO2 149 γραμμ., το XC60 2.0D DRIVe έχει ετήσια τέλη κυκλοφορίας μόλις 253 €. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο περιορισμένη κατανάλωση σε συνδυασμό με τόσο μικρές εκπομπές ρύπων και συνεπώς χαμηλά τέλη κυκλοφορίας, βρίσκει κάποιος σε ένα βενζινοκίνητο σεντάν 1.600 κ.εκ. και όχι σ' ένα premium SUV! Το XC60 2.0D DRIVe διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, επίσης έξι σχέσεων, με επιβάρυνση 2.300 €.

Η πλούσια γκάμα των diesel εκδόσεων του XC60 συμπληρώνεται από τις τετρακίνητες εκδόσεις των 2,4 λίτρων, για όσους επιλέγουν πιο ακραίες συνθήκες οδήγησης εκτός δρόμου. Οι εκδόσεις αυτές έχουν ως κινητήρια δύναμη τον πεντακύλινδρο turbo-diesel κινητήρα των 2.400 κ.εκ., είτε στην έκδοση των 163 ίππων (κωδικός D3) είτε στην πιο δυνατή έκδοση των 215 ίππων (κωδικός D5). Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι έξι σχέσεων, είτε μηχανικό είτε αυτόματο. Όλες οι εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο διαθέτουν και σύστημα Start/Stop που περιορίζει σε σημαντικό βαθμό την κατανάλωση. Η Volvo Car Hellas προσφέρει το όφελος απόσυρσης των 2.800 € και στις εκδόσεις των 2.400 κ.εκ., με αποτέλεσμα τα XC60 2.4 D3 να ξεκινούν από τα 40.900 €.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Εντυπωσιακές προσφορές DAIHATSU


H AGRIPAN προσφέρει τώρα την ευκαιρία σε λίγους να αποκτήσουν το DAIHATSU TERIOS 4Χ4 105HP, με μόνιμη τετρακίνηση και καλές επιδόσεις παντός εδάφους, σε ανεπανάληπτες τιμές που αρχίζουν από 17.430 € μόνο και με συνολικό όφελος έως 5.430 € με το όφελος της απόσυρσης.
Το όφελος της απόσυρσης αποτελεί πρόσθετο δώρο γιατί οι υποψήφιοι αγοραστές δεν χρειάζεται να προσκομίσουν κανένα δικαιολογητικό απόσυρσης.

DAIHATSU SIRION 1.3 92 HP, ένα από τα πιο οικονομικά, ευρύχωρα και αξιόπιστα μοντέλα της κατηγορίας «Β» προσφέρεται σε περιορισμένο αριθμό από 9.540€ και με το όφελος της απόσυρσης.
Αν πάλι επιθυμείτε το πιο πολυτελές μοντέλο SIRION 1.3 PLUS το εξασφαλίζετε μόνο με 10.196€ και συνολικό όφελος 3.399€

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΟΝΤΕΛΑ

25% προκαταβολή και εξόφληση σε έως και 84 μηνιαίες δόσεις μέσω τραπέζης με επιδοτούμενο ετήσιο επιτόκιο μόνο 4,25% συν ΦΠΑ.



TWIN-GO ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ! ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Το νέο Renault Twingo, το πολύχρωμο, ευέλικτο και άνετο μικρό της Renault, σας προσκαλεί να το γνωρίσετε μέσα από ένα διασκεδαστικό κουίζ στο Facebook και να κερδίσετε πλούσια δώρα!
Απλά, κάντε Like στη σελίδα της Renault Greece στο Facebook και απαντήστε στις 5 ευχάριστες και εύκολες ερωτήσεις του κουίζ ‘TWIN-GO ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ!’
Καθεμία από τις 5 ερωτήσεις του κουίζ αναδεικνύει ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του νέου Twingo: πρωτότυπα χρώματα, δυνατότητα εξατομίκευσης, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας για την diesel έκδοση, πολυμορφικότητα, 5ετής εγγύηση.
Τα δώρα του διαγωνισμού, που έχουν επιλεγεί με βάση τον νεανικό και μοντέρνο χαρακτήρα του αυτοκινήτου, είναι: 1 iPad, 1 διαμονή για 2 άτομα το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος στο πολυβραβευμένο 5αστερο ΘΕΡΜΑΙ ΣΥΛΛΑ SPA & WELLNESS HOTEL και 5 σακίδια Adidas από την μπουτίκ Renault.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η νέα γενιά Porsche Boxster

Ποτέ ως τώρα στην ιστορία της Porsche Boxster δεν υπήρξε μια τόσο εκτεταμένη αλλαγή γενιάς. Το ανοικτό διθέσιο προσφέρεται πλέον με ένα εντελώς νέο αμάξωμα μειωμένου βάρους, καθώς και με πλήρως ανασχεδιασμένο πλαίσιο. Το σημαντικά μικρότερο βάρος, το μεγαλύτερο μεταξόνιο, το φαρδύτερο μετατρόχιο και οι μεγαλύτεροι τροχοί αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο τα δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης αυτού του σπορ "κεντρομήχανου" αυτοκινήτου, το οποίο είναι ήδη με μεγάλη διαφορά το καλύτερο στην κατηγορία του, ενώ πλέον υποστηρίζεται και από το νέο τιμόνι με ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση. Οι νέες Boxster έχουν να επιδείξουν καλύτερες επιδόσεις, ενώ είναι έως και κατά 15% αποδοτικότερες στην κατανάλωση καυσίμου. Ανάλογα με το μοντέλο, η κατανάλωση καυσίμου περιορίζεται σημαντικά κάτω από τα 8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

Έτσι, η νέα Boxster προσφέρει ακριβώς αυτό που υπόσχονται το θεμελιωδώς αλλαγμένο στυλ με τους κοντύτερους προβόλους, το παρμπρίζ που έχει μετατοπιστεί σημαντικά προς τα εμπρός, με πιο επίπεδη σιλουέτα και με πιο εκφραστικές αιχμές στο αμάξωμα. Οι επιβάτες περιβάλλονται από την πλήρως ανασχεδιασμένη και ηλεκτρική κουκούλα, η οποία πλέον φιλοξενείται σε ειδικό κάλυμμα. Η φιλοσοφία του εσωτερικού προσφέρει στους επιβάτες μεγαλύτερους χώρους και αντανακλά τη νέα γραμμή Porsche, με την κεκλιμένη κεντρική κονσόλα, η οποία, προερχόμενη από την Carrera GT και εξασφαλίζει ακόμα καλύτερη εργονομία σε όλα τα μοντέλα.

Η νέα γενιά αυτού του σπορ αυτοκινήτου πραγματοποιεί το ντεμπούτο της με τα κλασικά δύο μοντέλα, την Boxster και την Boxster S. Και τα δύο διαθέτουν εξακύλινδρους κινητήρες μπόξερ, σύστημα διαχείρισης θερμότητας και λειτουργία start/stop. Ο νέος κινητήρας του βασικού μοντέλου αποδίδει 265 ίππους με κυβισμό 2,7 λίτρων – δέκα ίππους περισσότερους από το μεγαλύτερου κυβισμού προηγούμενο μοντέλο. Από τεχνικής άποψης, βασίζεται πλέον στον κινητήρα των 3,4 λίτρων της Boxster S. O συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει πλέον 315 ίππους, πέντε δηλαδή ίππους περισσότερους απ' ό,τι στο παρελθόν. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων στο βασικό τους εξοπλισμό, ενώ το κιβώτιο Porsche Doppelkupplungsgetriebe (PDK) των 7 σχέσεων διατίθεται προαιρετικά. Και τα δύο μοντέλα πετυχαίνουν την καλύτερη κατανάλωση καυσίμου και επιτάχυνση με το κιβώτιο PDK. H κατανάλωση της Porsche Boxster με το κιβώτιο PDK δεν ξεπερνά τα 7,7 λίτρα/100 χλμ., ενώ η αντίστοιχη τιμή στην Boxster S είναι 8 λίτρα/100 χλμ. Με αλλαγές σχέσεων χωρίς να διακόπτεται η παροχή ισχύος. Η Boxster επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα, ενώ η Boxster S σε 5,0 δευτερόλεπτα.

Με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση των δυναμικών χαρακτηριστικών οδήγησης, η Porsche προσφέρει προαιρετικά για την Boxster το πακέτο εξοπλισμού Sport Chrono, το οποίο για πρώτη φορά διαθέτει βάσεις δυναμικής στήριξης του κιβωτίου ταχυτήτων. Επίσης νέος εξοπλισμός για την Boxster είναι το σύστημα κατανομής ροπής Porsche Torque Vectoring (PTV) με μηχανικό μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Νέα έκδοση Topless για το Chevrolet Spark

Μια καινούργια έκδοση έρχεται να προστεθεί στην γκάμα του Spark. Η έκδοση Topless θα ξεχωρίζει, καθώς θα διαθέτει μια συρόμενη ηλεκτρική μαλακή οροφή η οποία θα προεκτείνεται σε όλη την επιφάνεια του επάνω μέρους της καμπίνας.

Οι πελάτες θα μπορούν να συνδυάζουν την μεγάλη ηλιοροφή με όποια από τις ήδη υπάρχουσες εκδόσεις του Spark τους ταιριάζει καλύτερα, δημιουργώντας “ανοικτές” εκδοχές του αυτοκινήτου σε κάθε δυνατό επίπεδο εξοπλισμού και κινητήρα. Το έξτρα κόστος που θα πρέπει να πληρώσει κανείς για την έκδοση Topless είναι 1.200€.

Ποσό που μπορεί να συμπεριληφθεί στην συνολική τιμή του αυτοκινήτου, και φυσικά να αποπληρωθεί μέσω άτοκης χρηματοδότησης με το πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας “50-50”. Το τελευταίο προϋποθέτει την προκαταβολή του 50% του ποσού και την εξόφληση σε έως και 50 άτοκες δόσεις, και εφαρμόζεται σε έλα τα μοντέλα της γκάμας της Chevrolet.


Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

BMW Service: Μεγαλύτερο όφελος για τα νεότερα αυτοκίνητα

Τώρα το 20% όφελος σε όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά, τα Αξεσουάρ BMW, καθώς και ειδικές τιμές στην εργασία, συνεχίζεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια παρατείνεται έως τις 30 Απριλίου 2012 και αφορά σε αυτοκίνητα με ηλικία 4 ετών και άνω (με ημερομηνία ταξινόμησης έως 31/12/2007).

Τα μοντέλα BMW τα οποία περιλαμβάνονται στην ενέργεια αυτή είναι τα παρακάτω:

  • Σειρά 1 5θυρη (Ε87): 2003 - 2007
  • Σειρά 1 3θυρη (Ε81): 2006 - 2007
  • Σειρά 3 Sedan (E90): 2004 - 2007
  • Σειρά 3 Touring (E91): 2004 - 2007
  • Σειρά 3 Coupe (E92): 2005 - 2007
  • Σειρά 3 Cabrio (Ε93): 2005 – 2007
  • Σειρά 5 Sedan (Ε60): 2001 – 2007
  • Σειρά 5 Touring (E61): 2002 – 2007
  • X3 (E83): 2003 – 2007
  • Ζ4 Roadster (E85): 2002 – 2007
  • Z4 Coupe (E86): 2005 - 2007


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Επικοινωνίας Πελατών στο 210 9118000.

Έρχεται το νέο Fiat Strada

Το νέο Fiat Strada ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιταλία από τα τέλη Ιανουαρίου. Κατασκευάζεται στο εργοστάσιο FIASA στην πόλη Betim (Βραζιλία) και προορισμός του είναι να συνεχίσει το μύθο του κορυφαίου και πιο καλοπουλημένου pick up φορτηγού της Fiat. Με πωλήσεις ανά τον κόσμο που απαριθμούν 127.800 οχήματα, το Strada ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές μοντέλο της γκάμας Fiat Professional για το 2011, πίσω από το Fiat Ducato.
Το νέο Fiat Strada έρχεται σε τρεις εκδόσεις (Working, Trekking, Adventure) και τρεις τύπους αμαξώματος (Κοντή καμπίνα, Μακριά καμπίνα, Διπλοκάμπινο) και συνολικά σε πέντε διαφορετικές παραλλαγές. Η πιο σημαντική καινοτομία είναι η παρουσίαση του Διπλοκάμπινου (για δουλειά και διασκέδαση), το οποίο μπορεί να μεταφέρει άνετα 4 άτομα, ενώ την ίδια στιγμή έχει διαθέσιμο ωφέλιμο φορτίο περισσότερο από 630 κιλά συμπεριλαμβανομένου του οδηγού. Εξοπλίζεται δε με τον δυνατό 1.3 MultiJet 16v Euro 5 των 95 ίππων.
Για τις πιο απαιτητικές καταστάσεις διατίθεται, στις εκδόσεις Αdventure, το μηχανικό μπλοκέ διαφορικό E-Locker που ενισχύει αποφασιστικά την πρόσφυση στα ολισθηρά εδάφη. Οι συνδυασμοί και οι δυνατότητές του επιτρέπουν να ανταγωνιστεί μεγαλύτερα επαγγελματικά pick-up έχοντας όμως το επιπρόσθετο πλεονέκτημα του χαμηλότερου βάρους, της χαμηλότερης τιμής αγοράς, του χαμηλότερου κόστους συντήρησης και της χαμηλότερης κατανάλωσης.
Στιλ
Το στιλ του Strada βασίζεται στην εικόνα ενός δυνατού, δυναμικού και χρηστικού αυτοκινήτου που χαρακτηρίζεται από τις καλές του επιδόσεις και τα εξαιρετικά χαμηλά κόστη. Το πιο χαρακτηριστικό κομμάτι του νέου μοντέλου εμφανισιακά είναι το εμπρός, με τον δυναμικό του προφυλακτήρα να ξεχωρίζει. Οι συνολικές διαστάσεις του αυτοκινήτου είναι ουσιαστικά οι ίδιες με του απερχόμενου μοντέλου: μήκος 4409 mm (4457 mm για τις εκδόσεις Adventure), πλάτος 1664 mm (1740 mm στις εκδόσεις Adventure) και μεταξόνιο 2718 mm.
Το Fiat Strada όμως διαθέτει και ένα λειτουργικό, πολύ άνετο και πολύ προσεκτικά σχεδιασμένο εσωτερικό. Χαρακτηρίζεται από το νέο του ταμπλό, την εργονομία του και την άνεση που προσφέρει.
Χώρος φόρτωσης
Ένα δυνατό σημείο του νέου Fiat Strada είναι ο χώρος φόρτωσης, που είναι 1685 mm σε μήκος (1332 mm στις εκδόσεις Μακριά καμπίνα, 1082 στις εκδόσεις Διπλοκάμπινο) και 1300 mm σε πλάτος (1070 mm μεταξύ των θόλων) -μεγάλος και με απολύτως «κανονικό» σχήμα που επιτρέπει την καλύτερη εκμετάλλευσή του, εφοδιάζεται με μια προστατευτική επένδυση, ειδικά σχεδιασμένη για να είναι ανθεκτική σε χτυπήματα και θερμοκρασίες.
Τη φόρτωση διευκολύνει η επενδυμένη με αντιολισθητικό υλικό πίσω πόρτα (board), που ανοίγει σε γωνία 90 μοιρών, αντέχει βάρος έως και 300 κιλά, ενώ είναι δυνατή και η αφαίρεσή της. Το ωφέλιμο φορτίο μαζί με τον οδηγό είναι από 630 έως 705 κιλά ανάλογα με την έκδοση, ενώ το μεικτό βάρος του αυτοκινήτου είναι 1915 κιλά. Η δυνατότητα έλξης με φρένα είναι 1000 κιλά.
Κινητήρας
Το νέο Strada ανταπεξέρχεται σε οποιαδήποτε πρόκληση με τον εξαιρετικό κινητήρα 1.3 MultiJet Euro 5, με ισχύ 95 ίππων στις 4000 στροφές και ροπή 200 Nm (20,4 kgm) στις 1500 στροφές, ο οποίος εγγυάται πολύ καλές επιδόσεις με χαμηλό κόστος χρήσης. Η κατανάλωσή του είναι μειωμένη σε σχέση με τον προηγούμενο κινητήρα και ανέρχεται σε 5,2 λίτρα/100 km για τις εκδόσεις Working & Trekking και 5,3 λίτρα/100 km για την Adventure στον συνδυασμένο κύκλο.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Προωθητικές ενέργειες Honda για το Μάρτιο


Ιδού οι προωθητικές ενέργειες που ισχύουν για τα μοντέλα Honda το μήνα Μάρτιο 2012.

Πιο αναλυτικά οι ενέργειες που ισχύουν είναι:
Honda Jazz:

o ο πελάτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στο όφελος των €500 που ήδη υπάρχει ή να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα Complete. Το πρόγραμμα Complete περιλαμβάνει :

· 5 χρόνια εγγύηση: 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση & 2 επιπλέον χρόνια δωρεάν επέκταση εγγύησης για μηχανικές, ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές βλάβες (πρόγραμμα bumper to bumper)

· 5 χρόνια οδική βοήθεια και

· 1o service δωρεάν: περιλαμβάνει εργασίες και ανταλλακτικά των συμβόλων Α, Β, 2 και 8 του service reminder system που θα εμφανιστούν για 1η φορά στο όχημα. Πιο συγκεκριμένα:

o Σύμβολο Α: Μία αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού περιλαμβανομένης της εργασίας (FRT 0,3) χρησιμοποιώντας λάδι Honda 0W-20 ή και Honda Green Oil,

o Σύμβολο 2: Μία αλλαγή φίλτρου γύρης & σκόνης (FRT 0,1)

o Σύμβολο 8: Μία αλλαγή ενός φίλτρου αέρα κινητήρα (FRT 0,1),

o Σύμβολο Β: εργασίες ελέγχων (FRT 0,6)





· Civic 5dr :

· Όφελος €1,500
· Δωρεάν τέλη κυκλοφορίας για το 2012 (τα Tέλη κυκλοφορίας είναι:1,4lt. €148.5 & 1,8lt €263.5)
· Δωρεάν 6μηνη ασφάλεια μέσω της εταιρείας Απόλλων Α.Ε. σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη


Το πρόγραμμα έχει εξάμηνη διάρκεια και περιλαμβάνει τις ακόλουθες καλύψεις:

Αστική ευθύνη έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές 750.000€
Αστική ευθύνη Πυρός 1.000€
Αστική ευθύνη εντός φυλασσομένων χώρων και κατά τη μεταφορά
Φωτιά από οποιαδήποτε αιτία, Τρομοκρατικές ενέργειες πυρός
Πολιτικοί κίνδυνοι, στάσεις, απεργίες
Φυσικά φαινόμενα στην αξία του οχήματος
Ολική κλοπή – Μερική κλοπή στην αξία του οχήματος
Τροχαίο προσωπικό ατύχημα οδηγού 15.000 €
Θραύση κρυστάλλων έως 3.000 €
Νομική Προστασία έως 15.000 €
Φροντίδα ατυχήματος
Προστασία Β/Μ και Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
Ιδ. Ζημιές συνεπ. κακόβουλων ενεργειών με απαλλαγή 440 €
Life card δωρεάν αγορών***
Πράσινη κάρτα
Επίδομα αποζημίωσης car bonus 1.500€
Απώλεια εγγράφων €100,00 ανά ζημιά και €400,00 αθροιστικά
Απώλεια κλειδιών €250,00 ανά ζημιά και €500,00 αθροιστικά
Αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση ατυχήματος έως 7 ημέρες


· Civic Type-S όφελος €3,300

· Civic sedan 1.8 lt. προτεινόμενη λιανική τιμή €17,940

· Civic Hybrid όφελος €2,000

· CRZ & Insight όφελος €960

· Type-R από €25,100
· CRV Elegance Lifestyle / Elegance Lifestyle Saf. pack όφελος €4,000
· Accord από €21,260